Keurmerk

Wij hebben verschillende keurmerken. Zo is er een keurmerk voor het verhuurbedrijf, het kraambureau, het ziekenhuis en de verloskundige. Wilt u of uw bedrijf in aanmerking komen voor een van onze keurmerken, neem dan contact met ons op.

De keurmerken


Verloskundige

Wanneer uw verloskundigenpraktijk bovenstaand keurmerk gebruikt bent u zeker van een begeleiding van uw badbevalling. Mocht u verloskundigenpraktijk het niet expliciet vermelden, vraag uw verloskundige dan naar de mogelijkheden.


Kraambureau

Ondersteuning voor, tijdens en na uw badbevalling behoeft specifieke kennis en begeleiding. Wanneer uw kraambureau bovenstaand keurmerk gebruikt bent u zeker van de juiste aanwezige kennis. De kraaminstelling is doormiddel van e-learning op de hoogte van het gebruik omtrent een bevallingsbad.

Ziekenhuis

Steeds meer ziekenhuizen bieden de mogelijkheid om poliklinisch in bad te bevallen (in sommige gevallen ook klinisch). De vermelde ziekenhuizen hebben professionele baden en bieden standaard pakketten. Het personeel waarborgt door middel van workshops de veiligheid en de hygiëne.

Erkend verhuurbedrijf

Een erkend verhuurbedrijf maakt gebruik van een door bevalleninwater.nl goedgekeurd bevallingspakket. Daarnaast houdt de verhuurder zich aan specifieke hygiene- en schoonmaakprotocollen. Zo bent u altijd zeker van een veilige bevalling in water.